JOM TERJAH~

Ahad, 8 November 2015

(SERAM) Komik Pemburu Igauan Ngeri - Arimasa Osawa




Assalammualaikum,

Kalau kita tengok pada gambar memang tidak akan nampak yang ini

adalah komik seram


oh ya, lupa nak maklum..pada yang dah ada atau 

tidak pernah ada komik genre seram ni

ada tulisan 'komik seram' di atas komik 

berwarna merah tu


seperti komik seram yang lain, ada diantara komik-komik ini hanya di tulis

komik seram semata..dan yang ini pula dan ada di antaranya pula

disamping tulisan komik seram turut disertakan pangkat usia yang sesuai

untuk membaca komik tersebut..iaitu "bacaan 18+ sahaja"


so faham- faham jela..sila ikut undeng-undeng tersebut ye...
 


dalam komik ni ada unsur ganas, penggunaan senjata api..

kekerasan, pembunuhan, persengketaan..

so sape2 yg dah usia 18+ je boleh fikir benda tu baik ke tak ke..

then korang tidak mudah terikut-ikut kan?

 hope so.. harga komik ini RM7.50


xde la seram mana..cuma macam lov ckp kt ats tu je..

ada sikit-sikit macam CSI, ada sikit-sikit macam Man In Black

hahah

 
oh ya, dalam ni ada 4 tajuk yang korang bole baca..

 tapi lukisan dia mmg real, nmpk gns, nmpk comel, nmpk sesuai dengan tajuk dia lah

takdelah tajuk ganas hero macam comel2 gitu kan...

pendek kata ceritanya boleh tahan, boleh layan lagi lah..



tat's all



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang