JOM TERJAH~

Isnin, 14 Disember 2015

Komik Seram Sumpahan Anak Patung - Makihara Wakana




Assalamualaikum,

Tengok je ilustrasi kulit komik ni, menarik & cool gila..

seram weyh...korang x seram ke.. :P
 


Harga komik ni RM7.50

Lukisan watak2 dalam ni macam dalam komik lama-lama dulu..

xde la comel ke hape..myb saje nk bg watak tu nampak serius dan seram

ikut tema komik seram kan..hohoh


dalam komik ni pun ada beberapa cerita pendek, 

cerita utama tu ( tajuk) biasalah dia lebih panjang sikit dari lain-lain



komik ni agak popular di kalangan anak sekolah rendah

macam ank lov (11 tahun) dia dgn kwn2 dia (sekolah men. bwh) 

iaitu tingkatan 1-2 selalu baca dan pinjam komik ni



diorang akn baca berkali-kali, cerita dekat kawan2..then esok lusa pinjam lagi..

dan lagi.. -..-


anak lov kata kwn2 semua kata cerita ni yang paling seram..

lov gelak je..myb pada peringkat awal diorg baru baca 

satu dua cerita je diorang dah anggap seram..


terus lov hulur komik cinta puaka simpang 4

melalak lari xnak...haahahah


mcm lov paling lov xminat pn lov still akn baca 2x satu2 cerita tu..

yang minat jgn cakap lah, time bosan, sedih ke, nak jalan jauh ke

memang dah ada dalam beg utk bacaan kt mn2 pun..


selalu kalau g kursus member2 kursus akn pelik  tgok lov

:P

 
cerita laen plak...hahahahaha


ok tat's all 4today...



papai~~~

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang