JOM TERJAH~

Ahad, 10 April 2016

(SERAM) Komik Magis Manis Coklat Ice Shadow - Rino Mizuho





Assalammualaikum,

Komik Magis Manis Coklat ni ada byk siri..

skrg ni mungkin dah ada dekat 10 buah kot..kot lah..

coz lov xikut sangat, bkn xnk tp xdpt nk follow lah..

 dek kebizian.. :P


ni myb yg pertama magis manis coklat - bitter sweet 


ketiga - xdeeee


kelima - xdeeee 

keenam - xdeeee

ketujuh - xdeeee

kelapan yg skrg ni...ice shadow...

jom bca review lov...
 


dlm ice shadow ni ada 7 tajuk..

gambar dlm ni memang lawa2...


ceritanya lebih panjang, lebih banyak watak

apa pn still sama je ngn episod2 sebelum ni


 sory review xpanjang n xde isi..korang boleh klik je tajuk2 yg lain kt link

lov bg tu...sama je kot reviewnya..harganya RM10.00



tat's all...


papai~~~~





Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang