JOM TERJAH~

Ahad, 10 April 2016

(SERAM) Komik Melodi Kucing Hitam - Satoru Takamiya




Assalammualaikum,

hola.. apa khabar pembaca blog lov-note agknye ye.. 

ade ke pembaca? lol ada mungkin lebih kepada peminat komik kan.. 


komik-komik yang lov buat review ni adalah komik2 lama 

dalam simpanan lov..


kalau perasan pada sebelah kanan blog lov ni ada senarai tajuk

kesemua komik yang lov dah baca dlm simpanan lov..


tapi sbb lov dpt komen yang minta lov sertakan sekali review psl komik

yang lov ada tu berserta gambar nya sekali..

so mudah untuk pembaca tu nilai sebelum diorang beli,


walopn lov bgtau setiap org yg baca komik ni tdiri dari pelbagai 

sudut pndgn diorg sndiri..belum tentu lagi lov kata best bermakna 

komik tu best...


tu yang ada pembaca komik mrh kt lov, dia baca komik tu xbest rupanya..

dia xsuka genre cinta2 komedi cmtu...haaa tu la lov kata

nk buat review ni adalah berdasarkan apa yg lov baca..

korang bca mungkin perasaannya lain pulak..

tapi xkesah lah..lov buat jugak..



so ni lah dia...Melodi Kucing Hitam yg ber genre Komik Seram          



Mula-mula sekali..lov suka lukisan dlm komik ni..setiap watak

ada gaya yang tersendiri..berbeza antara satu sama lain..



dan...xdela seram pun..maybe xrasa seram coz lov dah 35...lol

bg lov ia lebih kepada romantik ala2 movie twilight gitu..seram ke?

:P


pic girl kt muka depan tu adalah watak utama

dia adalah seekor kucing sebenarnya..kucing hitam

milik seorang ahli sihir..bila ahli sihir tu mati...


kucing hitam tu hidup sendiri di dunia manusia..

dia bergantung hidup pada org yang sygkan dia..muncullah watak hero plak

tapi sapa pulak hero tu?


then korang kne la teka apa jd lps tu..lol 
       


dalam komik ni ada 5 tajuk termasuk tajuk utama tu..

cinta ala2 sweet seram gitu..kononlah..

 gambar hitam putih ok..



time lov beli harganya RM7.50 di MPH



kalau korang tanya berapa kali lov baca komik ni jwpn yg jujur

adalah sekali je..


yup lov kalo rasa buku tu best lov akn bca berkali2..


so antara 1 to 10 lov bg komik ni 3 je..


papai~~



    

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang